Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Fredensborg Slotsmarked 2017

På trods af handelslivet i Fredensborg den seneste tid har haft visse udfordringer, er det med økonomisk støtte fra kommunen og størsteparten af de handlende, lykkedes at få arrangeret det populære Fredensborg Slotsmarked for 5. gang.

Dagens festivitas skydes i gang kl 10.00 i pomp og pragt v. Helsingør Pigegarde samt åbningstale ved Borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Der er mange hyggelige aktiviteter for både voksne og for børn, eksempelvis kommer 4 H fra Søholm med små 'klappedyr' og kaninhop.

Hesselrød Rideskole tilbyder mulighed for en træktur på pony.

Fredensborg Bibliotek sørger for 'læsehestevogn' hvor turen i hestevogn runder slotsporten, med lidt oplæsning undervejs.

Nordsjællands frivillige ungdomsbrandkorps fremviser den populære brandbil. Falkonergården går en tur med falke i gaden. Fredensborg Folkedansere tager en svingom - og vocalgruppen Vicapella står sammen med den lokale sing- og songwriter Morty(og naturligvis Helsingør Pigegarde) for de musikalske indslag!

Byens faste butikker har lagt sig i selen for at diske op med lækkerier og gode tilbud, og sammen med de mere end 60 stadeholdere - fyldes Fredensborgs Jernbanegade op med spændende varer, brugskunst, chokolade, honning, oste, vin, æbler, garn, mjød, blomster, skønne frokosttilbud godt til ganen og meget meget andet! Vi glæder os til en hel fantastisk dag for hele familien i Fredensborg.

Fredensborg Slotsmarked
lørdag den 9. september 2017
Koordinatorer: Jeanette Andreasen & Tina Deichmann tlf. 28 11 12 16

følg os også på Facebook: Fredensborg Slotsmarked
Vi glæder os til for 5. gang at afholde Fredensborg Slotsmarkedet den 9. september fra kl. 10 - 15 på Jernbanegade i Fredensborg.
 

Flere nye spændende lokale iværksættere og producenter har sammen med mange andre fundet vej til Fredensborg Slotsmarked i år.

Der vil være en skøn blanding af lokale fødevareproducenter med lækre råvarer som friske grøntsager, syltetøj, honning, glutenfrit brød, hjemmelavet chokolade, juicer, chilisauce, ost, øl og dansk vin – der vil også kunne købes lækker kage, eller økopølse på torvet!

Der deltager også smykkekunstnere, keramikere og billedkunstnere – og du kan finde dig et skønt pip-house til havens fugle.

Igen i år er Fredensborg Slot repræsenteret, hvilket vi glæder os meget over.


Der er blandt de deltagende stader mange konkurrencer som både store og små kan deltage i.

Kom og tag del i en festlig dag for hele familien i Fredensborg By.

Fredensborg Slotsmarked er arrangeret af Fredensborg By Handel, med støtte fra Fredensborg Kommune’s kulturpulje.

  

Se os på Facebook


 

GALLERI

Se billeder fra Julearrangementet den 22. november 2016.
Klik her
Se billeder fra Fredensborg
Slotsmarked 2014 -Klik her
 

   

 

Copyright © Fredensborg By Handel - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.